Ainekset
Taikina
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,025 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,200 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
- 0,015 kg kardemummaa
-
0,400 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,600 kg vehnäjauhoja
Rahkatäyte
- 2,200 kg
- 0,450 kg sokeria
- 0,450 kg kananmunia
-
0,130 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
-
0,220 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 0,792 kg Valio aprikoositäytettä
Jaa resepti
Ohje
- Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
- Leivo taikinasta 50 g:n painoisia pyöreitä pullia. Nostata pullat
- Valmista rahkatäyte: Sekoita rahkan joukkoon sokeri, munat ja vaniljakreemijauhe. Sekoita lopuksi joukkoon sulatettu voi
- Paina nousseet pullat punnuksella piirakoiksi. Voitele piirakat. Pursota rahkatäyte piirakoiden päälle. Pursota aprikoositäytettä silmä rahkatäytteen keskelle. Paista piirakat 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia
- Paina nousseet pullat punnuksella piirakoiksi. Voitele piirakat. Pursota rahkatäyte piirakoiden päälle. Pursota aprikoositäytettä silmä rahkatäytteen keskelle. Paista piirakat 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
209 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
30,6 g
Rasva
6,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
45,8 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
227 kcal
Proteiini
7,5 g
Hiilihydraatti
33,3 g
Rasva
6,7 g
Tyydyttynyt rasva
3,6 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa