Ainekset
Munkkitaikina
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,030 kg suolaa
- 0,300 kg sokeria
- 0,200 kg hiivaa
- 0,350 kg kananmunia
- 0,100 kg keltuaisia
-
0,250 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,700 kg vehnäjauhoja
Täyte
-
1,065 kg
Valio Leipomo vadelmahilloaOikea valinta Runebergin torttuihin ja muihin leipomo- ja konditoriatuotteisiin. Tuo kauniin luontaisen vadelman värin ja…
Pinnalle
- 1,562 kg pomadaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita veden joukkoon maitojauhe, suola, sokeri, hiiva ja vehnäjauhot. Lisää vaivauksen puolivälissä munat, keltuaiset ja voi. Vaivaa taikinaksi.
- Anna taikinan levätä 20 minuuttia
- Leivo taikinasta pyöreitä munkkeja. Nostata munkit.
- Paista munkit 175 asteisessa uppopaistorasvassa kauniin ruskeiksi.
- Täytä munkit vadelmahillolla ja kuorruta pinta pomadalla.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
324 kcal
Proteiini
6,1 g
Hiilihydraatti
63,7 g
Rasva
4,3 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,5 g
Kalsium
30,1 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
303 kcal
Proteiini
5,7 g
Hiilihydraatti
59,5 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa