Ainekset
Pohja
- 0,400 kg valkuaisia
- 0,350 kg sokeria
- 0,350 kg sokeria
- 0,320 kg hasselpähkinää jauhettua
- 0,060 kg perunajauhoja
Täyte
-
0,100 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
- 0,300 kg vettä
- 0,800 kg
Täytteeksi
- 0,300 kg säilykemandariinilohkoja
- 0,300 kg persikkakuutioita
Jaa resepti
Ohje
- Vaadota valkuaiset ja sokeri (1). Vispaa valkuaisvaahtoon sokeri (2). Sekoita hasselpähkinäjauho ja perunajauho keskenään ja sekoita varovasti valkuaisvaahdon joukkoon.
- Pursota massa leivinpaperin päälle sormenpaksuisiksi nauhoiksi vieriviereen 30 cm:n levyisiksi pellin pituisiksi pohjiksi (2 kpl). Paista pohjat 165 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia siten, että keskusta jää hieman pehmeäksi ja pinta kuivaksi.
- Käännä pohjat ylösalaisin ja poista leivinpaperi.
- Valmista täyte. Valmista vedestä ja vaniljakreemijauheesta vaniljakreemi. Sekoita kreemi vaahdotetun kerman joukkoon. Levitä kermatäyte pohjien päälle tasaiseksi kerrokseksi. Ripottele kermatäytteen päälle mandariini- ja persikkalohkot. Rullaa pohjat tortuiksi. Anna torttujen jähmettyä kylmiössä. Ripottele pinnalle kaakaojauhetta ja tomusokeria. Leikkaa 5 cm:n paloiksi. Voit valmistaa reseptistä myös kakkuja.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
407 kcal
Proteiini
4,8 g
Hiilihydraatti
43,7 g
Rasva
23,1 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2,9 g
Suola
0,2 g
Kalsium
45,1 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
273 kcal
Proteiini
3,2 g
Hiilihydraatti
29,3 g
Rasva
15,5 g
Tyydyttynyt rasva
6,1 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa