
Ainekset
Pohja
- 0,800 kg valkuaisia
- 0,700 kg sokeria
- 0,700 kg sokeria
- 0,640 kg hasselpähkinää jauhettua
- 0,120 kg perunajauhoja
Täyte
-
0,375 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
- 1,125 kg vettä
- 1,500 kg
Täytteeksi
- 0,600 kg säilykemandariinilohkoja
- 0,600 kg persikkakuutioita
Reunaan
- 0,270 kg paahdettuja mantelilastuja
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota valkuaiset ja sokeri (1). Vispaa valkuaisvaahtoon sokeri (2).
- Sekoita hasselpähkinäjauho ja perunajauho keskenään ja sekoita varovasti valkuaisvaahdon joukkoon.
- Pursota massa leivinpaperin päälle sormenpaksuisiksi nauhoiksi vieriviereen pellin kokoisiksi pohjiksi (3 kpl). Paista pohjat 165 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia siten, että ne ovat täysin kuivia.
- Valmista täyte. Valmista vedestä ja vaniljakreemijauheesta vaniljakreemi. Sekoita kreemi vaahdotetun kerman joukkoon.
- Levitä täyttettä kerros pohjalle tasaiseksi kerrokseksi. Ripottele pinnalle persikka ja mandariinipalat. Laita toinen pohja täytteen päälle ja täytä samoin kuin ensimmäinen kerros. Laita pohja täytteen päälle . Anna pohjan vetäytyä kylmiössä pari tuntia.
- Tasaa levyn reunat ja leikkaa pohjasta yhdeksän kakkua. Levitä reunoille diplomaattikreemiä ja laita reunaan mantelilastut. Koristele kakut haluamallasi tavalla.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
2215 kcal
Proteiini
30,6 g
Hiilihydraatti
231,8 g
Rasva
126 g
Tyydyttynyt rasva
44,5 g
Ravintokuitu
18 g
Suola
1,2 g
Kalsium
298,2 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
268 kcal
Proteiini
3,7 g
Hiilihydraatti
28,1 g
Rasva
15,3 g
Tyydyttynyt rasva
5,4 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa