Siirry sisältöön
Glögi juustokakku
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Glögi juustokakku

Valio Violalla valmistat parhaat juustokakut. Matalassa lämmössä paistettu kakku tekee erinomaisen Crème brûlée tyyppisen rakenteen, joka on suussasulava elämys!

Glögi juustokakku

Ainekset

Pohja

  • 0,360 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,400 kg digestivekeksejä
  • 0,400 kg piparkakkuja

Täyte

  • 3,500 kg
    Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
    Valio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
    Valio Viola® 1,5 kg maustamaton tuorejuusto laktoositon
  • 0,840 kg sokeria
  • 0,056 kg vanilliinisokeria
  • 0,056 kg perunajauhoja
  • 0,280 kg
    Valio Eila® vispikermaa
    Valio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
    Valio vispikerma 2 dl UHT laktoositon
  • 1,120 kg kananmunia
  • 0,112 kg
    Valio appelsiinitäysmehu perinteistä
    Valio appelsiinitäysmehu on aamiaispöytien klassikko, joka maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100 %,…
    Valio appelsiinitäysmehu 1 l perinteinen
  • 0 kg appelsiinin kuorta raastettuna

Kuorrute

  • 1,250 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
  • 0,480 kg Valio omenatäyte punainen 12 kg
  • 0,480 kg glögitiivistettä

Koristeluun

  • 0,500 kg
    Valio Eila® vispikermaa
    Valio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
    Valio vispikerma 2 dl UHT laktoositon
  • 0,250 kg Valio vanilja-tuorejuustotäytettä
  • 0 kg syötäviä kukkia
  • 0 kg suklaata

Ohje

Pohja

  1. Jauha diestive keksit ja piparit. Yhdistä sulatetun voin kanssa.
  2. Painele muru vuokien pohjalle.

Täyte

  1. Sekoita tuorejuuston joukkoon täytteen muut aineet. Sekoita tasaiseksi.
  2. Annostele täyte vuokiin.
  3. Paista kakut 125 asteisessa uunissa noin 60 min tai kunnes täyte on hyytynyt.
  4. Jäähdytä kakut.

Viimeistely

  1. Sekoita kirkaskuumahyytelö, omenatäyte ja glögitiiviste. Lämmitä 70°C:een.
  2. Anna hyytelön jäähtyä 40 asteiseksi, välillä sekoitellen.
  3. Vala ohut kerros kuorrutetta juustokakkujen pintaan.
  4. Vaahdota kerma ja lisää vanilja-tuorejuustotäyte.
  5. Koristele haluamallasi tavalla.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 3964 kcal
Proteiini 69,2 g
Hiilihydraatti 271 g
Rasva 280,2 g
Tyydyttynyt rasva 157,2 g
Ravintokuitu 2,9 g
Suola 8,1 g
Kalsium 206,8 mg
D-vitamiini 4,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 236 kcal
Proteiini 4,1 g
Hiilihydraatti 16,1 g
Rasva 16,7 g
Tyydyttynyt rasva 9,4 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • appelsiinin kuorta
  • syötäviä kukkia
  • suklaata
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search