Siirry sisältöön
Hedelmä-kermakakku
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Hedelmä-kermakakku

Hedelmä-kermakakku

Ainekset

Kakkupohja

  • 1,500 kg kananmunia
  • 1,100 kg sokeria
  • 1,100 kg vehnäjauhoja

Kasteluvesi

  • 1,080 kg vettä
  • 0,120 kg sokeria

Täyte

Täytteeksi ja pinnalle

  • 4,700 kg
    Valio Eila® vispikermaa
    Valio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
    Valio vispikerma 2 dl UHT laktoositon

Pinnalle

  • 1,600 kg tuoreita hedelmiä

Ohje

  1. Valmista kakkupohjat. Sekoita sokeri ja munat. Lämmitä seos 40 asteiseksi vesihauteessa. Vaahdota seos ja sekoita joukkoon varovasti vehnäjauhot. Annostele massa Ø 18 cm:n kakkurenkaisiin. Paista pohjat 180 asteisessa uunissa 35 minuuttia.
  2. Halkaise kakkupohjat kolmeen osaan ja kostuta ne keitetyllä ja jäähdytetyllä sokerivedellä. Täytä kakut kermavaahdolla ja ananas-greippitäytteellä. Kuorruta kakkujen pinta kermavaahdolla. Koristele kakun pinta hedelmillä.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 4080 kcal
Proteiini 50 g
Hiilihydraatti 423,8 g
Rasva 240,9 g
Tyydyttynyt rasva 133,6 g
Ravintokuitu 13,3 g
Suola 1,2 g
Kalsium 597 mg
D-vitamiini 3,6 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 240 kcal
Proteiini 2,9 g
Hiilihydraatti 24,9 g
Rasva 14,2 g
Tyydyttynyt rasva 7,9 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search