Siirry sisältöön
Hedelmäinen rahkawiener

Hedelmäinen rahkawiener

Hedelmäinen rahkawiener

Ainekset

Wienertaikina

Rahkatäyte

Pinnalle


Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  2. Kauli taikina 4 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 9 x 9 cm:n paloiksi. Taita kulmat keskelle. Nostata wienerit.
  3. Valmista rahkatäyte sekoittamalla täytteen aineet.
  4. Voitele nousseet wienerit ja pursota keskelle rahkatäytettä. Pursota rahkatäytteen keskelle mango-appelsiini-limetäytettä.
  5. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 13 minuuttia.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 253 kcal
Proteiini 4,9 g
Hiilihydraatti 26,9 g
Rasva 13,8 g
Tyydyttynyt rasva 7,7 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,4 g
Kalsium 22,1 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 298 kcal
Proteiini 5,8 g
Hiilihydraatti 31,6 g
Rasva 16,2 g
Tyydyttynyt rasva 9 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search