Ainekset
Kakkupohja
- 1,500 kg kananmunia
- 1,100 kg sokeria
- 1,100 kg vehnäjauhoja
Kasteluvesi
- 1,080 kg vettä
- 0,120 kg sokeria
Täyte
-
1,600 kg
Valio ananas-greippitäytettäValio ananas-greippitäyte on ihanan pirteä täyte paistettaviin leivonnaisiin. Kaunis keltainen täyte sisältää mukavasti ananasta paloina…
Täytteeksi ja pinnalle
- 3,200 kg
Pinnalle
- 2,000 kg hedelmiä
- 0,400 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
Jaa resepti
Ohje
- Valmista kakkupohjat. Sekoita sokeri ja munat. Lämmitä seos 40 asteiseksi vesihauteessa. Vaahdota seos ja sekoita joukkoon varovasti vehnäjauhot. Annostele massa Ø 18 cm:n kakkurenkaisiin. Paista pohjat 180 asteisessa uunissa 35 minuuttia.
- Halkaise kakkupohjat kolmeen osaan ja kostuta ne keitetyllä ja jäähdytetyllä sokerivedellä. Täytä kakut kermavaahdolla ja ananas-greippitäytteellä. Kuorruta kakkujen pinta kermavaahdolla. Koristele kakun pinta hedelmillä. Laita hedelmien pinnalle kirkaskuumahyytelöä.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
3265 kcal
Proteiini
46,3 g
Hiilihydraatti
382,4 g
Rasva
169,8 g
Tyydyttynyt rasva
92,2 g
Ravintokuitu
11,2 g
Suola
1,1 g
Kalsium
429,9 mg
D-vitamiini
3,6 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
216 kcal
Proteiini
3,1 g
Hiilihydraatti
25,3 g
Rasva
11,2 g
Tyydyttynyt rasva
6,1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa