Siirry sisältöön
Japanilainen juustokakku
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Japanilainen juustokakku

Japanilainen juustokakku

Ainekset

Pohja

Juustokerma


Ohje

  1. Sulata voi mikrossa ja lisää kerma ja tuorejuusto. Lämmitä huoneenlämpöiseksi.
  2. Sekoita juustomassan joukkoon siivilöidyt jauhot ja keltuaiset. Mausta matchalla, suolalla ja vaniljasokerilla.
  3. Vaahdota valkuaiset ja lisää samalla sokeri vähitellen vaahtoon samalla vatkaten.
  4. Yhdistä valkuaisvaahto kolmessa erässä juustomassan sekaan.
  5. Kaada massa voideltuun ø 24 cm vuokaan, jossa leivinpaperi pohjalla.
  6. Paista 160 °C:ssa höyryuunissa (30% kosteus) n.60 min.
  7. Vatkaa kerma, tuorejuusto, tomusokeri ja vanilja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  8. Tarjoile juustokakku jäähtyneenä juustokerman kanssa.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 6814 kcal
Proteiini 122,4 g
Hiilihydraatti 396,7 g
Rasva 516,1 g
Tyydyttynyt rasva 288 g
Ravintokuitu 4,2 g
Suola 12,8 g
Kalsium 596,7 mg
D-vitamiini 8,9 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 308 kcal
Proteiini 5,5 g
Hiilihydraatti 17,9 g
Rasva 23,3 g
Tyydyttynyt rasva 13 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search