Ainekset
Pohja
-
0,375 kg
Valio tummaa vetopohjaa laktoositonValio tumma vetopohja on monikäyttöinen pakastetuote, joka sulaa nopeasti työstövalmiiksi. Levyistä saa leikattua eri kokoisia…
Kostutukseen
-
0,200 kg
Valio Hedelmätarha® omenatäysmehua luomuValio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehu on lempeän raikas aloitus päivälle! Laadukas, väriltään utuinen "cloudy" täysmehu luomuomenoista.
Jogurttitäyte
- 2,000 kg
- 0,400 kg sokeria
- 0,040 kg vanilliinisokeria
- 0,002 kg inkivääriä
- 0,080 kg liivatelehteä
- 0,300 kg päärynätäysmehua
- 1,000 kg
Pohjalle
- 1,250 kg päärynää
Pinnalle
- 0,500 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
Jaa resepti
Ohje
- Ota tummasta vetopohjasta 5 kpl Ø 20 cm:n pohjia. Kostuta pohjat päärynämehulla.Voitele kakkurenkaat ruokaöljyllä ja tomusokeroi. Laita pohjat kakkurenkaisiin
- Valmista jogurttitäyte: Sekoita jogurtin joukkoon sokeri, vanilliinisokeri ja inkivääri. Sekoita joukkoon kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan päärynämehuun liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma.
- Laita jogurttitäytettä 2 cm:n kerros kakkurenkaisiin pohjien päälle. Lado kuusi päärynänpuolikasta kehäksi kuhunkin kakkurenkaaseen. Täytä kakkurenkaat lopulla jogurttitäyttellä. Tasoita pinta ja anna hyytyä kylmiössä 2 tuntia
- Irroita renkaat ja ruiskuta pintaan vihreäksi värjättyä kuumahyytelöä. Koristele kakut haluamallasi tavalla.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
1977 kcal
Proteiini
39,2 g
Hiilihydraatti
178,6 g
Rasva
119,6 g
Tyydyttynyt rasva
68,6 g
Ravintokuitu
10,3 g
Suola
1,1 g
Kalsium
635,6 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
161 kcal
Proteiini
3,2 g
Hiilihydraatti
14,5 g
Rasva
9,7 g
Tyydyttynyt rasva
5,6 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa