Siirry sisältöön
Jogurtti-päärynäkakku

Jogurtti-päärynäkakku

Jogurtti-päärynäkakku

Ainekset

Kostutukseen

Jogurttitäyte

Pohjalle

  • 1,250 kg päärynää

Pinnalle

  • 0,500 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä

Ohje

  1. Ota tummasta vetopohjasta 5 kpl Ø 20 cm:n pohjia. Kostuta pohjat päärynämehulla.Voitele kakkurenkaat ruokaöljyllä ja tomusokeroi. Laita pohjat kakkurenkaisiin
  2. Valmista jogurttitäyte: Sekoita jogurtin joukkoon sokeri, vanilliinisokeri ja inkivääri. Sekoita joukkoon kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan päärynämehuun liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma.
  3. Laita jogurttitäytettä 2 cm:n kerros kakkurenkaisiin pohjien päälle. Lado kuusi päärynänpuolikasta kehäksi kuhunkin kakkurenkaaseen. Täytä kakkurenkaat lopulla jogurttitäyttellä. Tasoita pinta ja anna hyytyä kylmiössä 2 tuntia
  4. Irroita renkaat ja ruiskuta pintaan vihreäksi värjättyä kuumahyytelöä. Koristele kakut haluamallasi tavalla.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 2003 kcal
Proteiini 39,6 g
Hiilihydraatti 181,6 g
Rasva 121,4 g
Tyydyttynyt rasva 69,1 g
Ravintokuitu 11,3 g
Suola 1 g
Kalsium 635,6 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 163 kcal
Proteiini 3,2 g
Hiilihydraatti 14,8 g
Rasva 9,9 g
Tyydyttynyt rasva 5,6 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search