Ainekset
Pohja
-
1,100 kg
Valio tummaa vetopohjaa laktoositonValio tumma vetopohja on monikäyttöinen pakastetuote, joka sulaa nopeasti työstövalmiiksi. Levyistä saa leikattua eri kokoisia…
Kostutukseen
- 0,400 kg vettä
- 0,050 kg sokeria
Suklaakreemi
-
0,750 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,190 kg Valio vaniljakreemijauhetta
- 0,560 kg vettä
- 0,375 kg suklaata
Täyte
- 1,080 kg Valio karpalotäytettä
Jaa resepti
Ohje
- Valmista suklaakreemi: Vaahdota voi ilmavaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon vedestä ja vaniljakreemijauheesta tehty vaniljakreemi. Vaahdota tasaiseksi. Sekoita joukkoon sulatettu suklaa.
- Kostuta sulaneet vetopohjat sokerivedellä. Levitä vetopohjien päälle kerros karpalomarmeladia. Levitä marmeladin päälle kerros suklaakreemiä. Rullaa tortuiksi
- Päällystä tortut suklaakreemillä ja leikkaa kolmeen osaan
- Koristele suklaakreemillä, kaakaojauheella ja kirsikoilla jouluisiksi haloiksi. Kasteluveden voit halutessasi maustaa rommilla ja käyttää karpalomarmeladin asemesta Valio kirsikkatäytettä.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
2293 kcal
Proteiini
22,5 g
Hiilihydraatti
257,6 g
Rasva
129,3 g
Tyydyttynyt rasva
74,3 g
Ravintokuitu
9,6 g
Suola
3,9 g
Kalsium
178 mg
D-vitamiini
0,9 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
306 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatti
34,3 g
Rasva
17,2 g
Tyydyttynyt rasva
9,9 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa