Ainekset
Pohja
- 1,100 kg
Kostutukseen
- 0,400 kg vettä
- 0,050 kg sokeria
Suklaakreemi
-
0,750 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
0,190 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
- 0,560 kg vettä
- 0,375 kg suklaata
Täyte
- 1,080 kg Valio karpalotäytettä
Jaa resepti
Ohje
- Valmista suklaakreemi: Vaahdota voi ilmavaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon vedestä ja vaniljakreemijauheesta tehty vaniljakreemi. Vaahdota tasaiseksi. Sekoita joukkoon sulatettu suklaa.
- Kostuta sulaneet vetopohjat sokerivedellä. Levitä vetopohjien päälle kerros karpalomarmeladia. Levitä marmeladin päälle kerros suklaakreemiä. Rullaa tortuiksi
- Päällystä tortut suklaakreemillä ja leikkaa kolmeen osaan
- Koristele suklaakreemillä, kaakaojauheella ja kirsikoilla jouluisiksi haloiksi. Kasteluveden voit halutessasi maustaa rommilla ja käyttää karpalomarmeladin asemesta Valio kirsikkatäytettä.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
2357 kcal
Proteiini
23,3 g
Hiilihydraatti
264,8 g
Rasva
133,7 g
Tyydyttynyt rasva
75,4 g
Ravintokuitu
12 g
Suola
3,6 g
Kalsium
178 mg
D-vitamiini
0,9 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
314 kcal
Proteiini
3,1 g
Hiilihydraatti
35,3 g
Rasva
17,8 g
Tyydyttynyt rasva
10,1 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa