Siirry sisältöön
Juustoinen Crozza

Juustoinen Crozza


Ainekset


Ohje

  1. Ota croissantit sulamaan.
  2. Kauli sulaneet croissantit keskeltä ja jätä päädyt kaulitsematta. Paine keskeltä haarukalla. Leikkaa croisantit puoliksi. Asettele kirsikkatomaatin puolikkaat croissantin kaulittuun keskustaan. Ripottele päälle juustot.
  3. Paista 180 asteessa n.10 minuuttia. Tarjoile lämpimänä.
  4. Mausta halutessasi kuivatuilla yrteillä esim. oregano.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 169 kcal
Proteiini 5,6 g
Hiilihydraatti 15 g
Rasva 9,7 g
Tyydyttynyt rasva 5,1 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,4 g
Kalsium 67,6 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 346 kcal
Proteiini 11,5 g
Hiilihydraatti 30,7 g
Rasva 19,8 g
Tyydyttynyt rasva 10,3 g
Ravintokuitu 2,2 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search