Ainekset
Pullataikina
- 1,000 kg vettä
-
0,075 kg
Valio Eila® Laktoositon maitojauhettaValio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
- 0,025 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,200 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
- 0,015 kg kardemummaa
-
0,500 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,700 kg vehnäjauhoja
Juustotäyte
-
1,200 kg
Valio Eila® salaattijuustokuutioita laktoositonValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruoanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 0,350 kg
- 0,200 kg kananmunia
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita taikina aineet ja vaivaa taikinaksi.
- Valmista juustotäyte sekoittamalla salaattijuuston joukkoon juustoraaste ja kananmunat tasaiseksi seokseksi.
- Kauli pullataikina 4 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
- Levitä juustotäytettä nauhojen alapuoliskolle tasainen kerros. Taita taikina täytteen päälle.
- Leikkaa nauha 4 cm:n paloiksi. Pyöräyta palat kierteelle ja laita pelleille.
- Nostata pullat ja voitele kananmunalla. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
234 kcal
Proteiini
8,3 g
Hiilihydraatti
29 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4,9 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,8 g
Kalsium
106,6 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
292 kcal
Proteiini
10,4 g
Hiilihydraatti
36,2 g
Rasva
11,2 g
Tyydyttynyt rasva
6,1 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa