Siirry sisältöön
Juustowiener

Juustowiener

Juustowiener

Ainekset

Esitaikina

  • 0,500 kg vettä
  • 0,050 kg hiivaa
  • 0,500 kg vehnäjauhoja

Wienertaikina

Täyte

Pinnalle

Koristeluun


Ohje

  1. Valmista esitaikina. Sekoita kylmään veteen hiiva ja jauhot. Anna taikinan käydä kylmiössä yli yön.
  2. Sekoita esitaikinan joukkoon taikinan muut aineet.
  3. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4. Anna taikinan levätä kylmiössä noin puoli tuntia. Kauli taikina 1x3 ja anna levätä kylmiössä 2 tuntia.
  4. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 9x9 cm:n paloiksi. Voitele palat kananmunalla ja "kasta" Koskenlaskija® muruun. Taita palojen kulmat keskelle.
  5. Nostata wienerit max 33 asteessa.
  6. Pursota wienereiden keskelle mango-appelsiini-limetäytettä ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 12 min. Paiston alussa höyrytys.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 232 kcal
Proteiini 5,6 g
Hiilihydraatti 20,4 g
Rasva 14,1 g
Tyydyttynyt rasva 8,1 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,8 g
Kalsium 96,9 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 283 kcal
Proteiini 6,8 g
Hiilihydraatti 24,9 g
Rasva 17,3 g
Tyydyttynyt rasva 9,9 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search