Ainekset
Juustovoitaikina
-
1,500 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1,500 kg
- 1,500 kg vehnäjauhoja
Täyte
- 0,700 kg kantarelleja
-
1,800 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 1,000 kg
- 0,300 kg pakastesipulikuutioita
- 0,090 kg hienonnettua ruohosipulia
- 0,018 kg suolaa
- 0,006 kg jauhettua valkopippuria
- 0,060 kg liivatelehtiä
- 0,300 kg vettä
Kuorrutus
-
0,300 kg
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
-
0,300 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Koristeluun
- 0,360 kg herkkusieniä
- 0,360 kg tomaattia
- 0,072 kg kaprista
- 0,072 kg tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Valmista juustovoitaikinapohjat. Sekoita voi, juustoraaste ja jauhot tasaiseksi taikinaksi. Kauli taikina 3x3. Anna taikinan levätä kylmiössä 2 tuntia. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi ja levitä se kolmen pellin päälle
- Tasaa reunat ja kuvioi pinta omenaleivostrissalla. Anna levyjen levätä kylmiössä 1 tunti. Paista levyt 210 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Paista myös kantit myöhempää käyttöä varten.
- Valmista täyte: Sekoita hienoksi pilkottujen kanttarellien joukkoon täytteen muut aineet. Sekoita lopuksi joukkoon kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet.
- Laita täytteestä puolet pohjalevyn päälle tasaiseksi kerrokseksi. Laita toinen levy täytteen päälle ja laita loput täytteestä sen pinnalle. Laitä levu täytteen päälle sileä puoli ylöspäin.
- Anna kakun hyytyä kylmiössä kaksi tuntia.
- Leikkaa kakku haluamasi kokoisiksi tai leikkaa leivoksiksi. Kuorruta kakut juustokuorrutteella ja ripottele pinnalle juustovoitaikinamuruja.
- Koristele haluamallasi tavalla.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
476 kcal
Proteiini
11,6 g
Hiilihydraatti
17,5 g
Rasva
39,5 g
Tyydyttynyt rasva
22,8 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,9 g
Kalsium
203,9 mg
D-vitamiini
0,8 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
335 kcal
Proteiini
8,2 g
Hiilihydraatti
12,4 g
Rasva
27,8 g
Tyydyttynyt rasva
16,1 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa