Ainekset
Murotaikina
-
0,600 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,450 kg sokeria
- 0,150 kg kananmunia
- 0,010 kg leivinjauhetta
- 0,900 kg vehnäjauhoja
Muromassa
-
0,375 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,550 kg vehnäjauhoja
- 0,225 kg sokeria
- 0,005 kg vanilliinisokeria
- 0,075 kg kananmunia
Pinnalle
- 1,000 kg Valio karpalotäytettä
-
1,200 kg
Valio rahka-jogurttitäytettäRunsaasti rahkaa ja jogurttia sisältävä paistonkestävä täyte sopii erinomaisesti pullien ja wienereiden täytteeksi. Täyte toimii…
Jaa resepti
Ohje
- Valmista murotaikina: Vaahdota sokeri ja voi. Sekoita joukkoon kananmunat yksitellen. Sekoita lopuksi joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
- Anna taikinan tekeytyä kylmiössä seuraavaan päivään.
- Kauli taikina ohueksi levyksi ja levitä se kahdelle pellille.
- Valmista muromassa: Vaahdota voi, vehnäjauhot ja vanilliinisokeri ilmavaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon kananmunat, joihin on sekoitettu sokeri.
- Pussota massasta raitoja murotaikinapohjien päälle noin 2 cm:n välein. Pursota joka toiseen raitaan rahka-jogurttitäytettä ja joka toiseen karpalotäytettä.
- Paista levyt 180 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Leikkaa jäähtyneet levyt 8 x 5 paloiksi.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
244 kcal
Proteiini
3,1 g
Hiilihydraatti
32,9 g
Rasva
10,9 g
Tyydyttynyt rasva
6,1 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,2 g
Kalsium
19 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
353 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
47,7 g
Rasva
15,7 g
Tyydyttynyt rasva
8,9 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa