Ainekset
- 0,500 kg kuorittuja katkarapuja, MSC-sertifioitu
-
0,250 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
0,250 kg
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 0,100 kg
- 0,005 kg sitruunapippuria
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota huoneenlämpöiset voi ja Koskenlaskija sulatejuusto. Sekoita joukkoon katkaravut, rahka ja sitruunapippuri
- Täyte soveltuu voileipäkakkujen, coctailpalojen ja tuulihattujen täytteeksi.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
2872 kcal
Proteiini
132,5 g
Hiilihydraatti
7,5 g
Rasva
259,1 g
Tyydyttynyt rasva
150,8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
13,8 g
Kalsium
1825 mg
D-vitamiini
2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
260 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatti
0,7 g
Rasva
23,5 g
Tyydyttynyt rasva
13,7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa