Siirry sisältöön
Katkaraputäyte

Katkaraputäyte

Katkaraputäyte

Ainekset


Ohje

  1. Vaahdota huoneenlämpöiset voi ja Koskenlaskija sulatejuusto. Sekoita joukkoon katkaravut, rahka ja sitruunapippuri
  2. Täyte soveltuu voileipäkakkujen, coctailpalojen ja tuulihattujen täytteeksi.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 2872 kcal
Proteiini 132,5 g
Hiilihydraatti 7,5 g
Rasva 259,1 g
Tyydyttynyt rasva 150,8 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 13,8 g
Kalsium 1825 mg
D-vitamiini 2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 260 kcal
Proteiini 12 g
Hiilihydraatti 0,7 g
Rasva 23,5 g
Tyydyttynyt rasva 13,7 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search