Siirry sisältöön
Kerma-mustikkawiener

Kerma-mustikkawiener

Kerma-mustikkawiener

Ainekset

Wienertaikina

Täyte


Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  2. Kauli taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 10x10 cm:n paloiksi.
  3. Pursota palojen keskelle mustikkatäytettä. Taita kulmat keskelle täytteen päälle ja pyöritä varovasti pulliksi. Laita pullat pellille saumapuoli alas. Nostata pullat.
  4. Paista nousseet pullat 220 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
  5. Täytä jäähtyneet pullat kermavaahdolla. Sirottele pinnalle tomusokeria.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 372 kcal
Proteiini 4,8 g
Hiilihydraatti 26,5 g
Rasva 27,3 g
Tyydyttynyt rasva 15,5 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,3 g
Kalsium 43,4 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 351 kcal
Proteiini 4,6 g
Hiilihydraatti 25 g
Rasva 25,8 g
Tyydyttynyt rasva 14,6 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search