Ainekset
Wienertaikina
- 1,000 kg vettä
-
0,075 kg
Valio Eila® Laktoositon maitojauhettaValio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
- 0,025 kg suolaa
- 0,150 kg sokeria
- 0,100 kg hiivaa
- 0,400 kg kananmunia
-
0,050 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,200 kg vehnäjauhoja
-
1,500 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
-
1,020 kg
Valio mustikkatäytettäValio mustikkatäyte on käyttövalmis, paistonkestävä ja makean marjaisa täyte leipomokäyttöön. Tumma, mustikkainen täyte sisältää 40…
- 2,550 kg
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
- Kauli taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 10x10 cm:n paloiksi.
- Pursota palojen keskelle mustikkatäytettä. Taita kulmat keskelle täytteen päälle ja pyöritä varovasti pulliksi. Laita pullat pellille saumapuoli alas. Nostata pullat.
- Paista nousseet pullat 220 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
- Täytä jäähtyneet pullat kermavaahdolla. Sirottele pinnalle tomusokeria.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
372 kcal
Proteiini
4,8 g
Hiilihydraatti
26,5 g
Rasva
27,3 g
Tyydyttynyt rasva
15,5 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
43,4 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
351 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
25 g
Rasva
25,8 g
Tyydyttynyt rasva
14,6 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa