Siirry sisältöön
Kermalevykakku
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Kermalevykakku

Levykakku on kätevä tarjottava, kun paljon herkuttelijoita jakamassa kakkua. Valio täytteillä, valmiilla vetopojilla ja oikealla kermalla onnistut takuulla valmistamaan parhaat kakut.

Kermalevykakku

Ainekset

Pohja

Kostutukseen

Täytteet

Koristeluun


Ohje

  1. Kostuta vetopohjat maidolla.
  2. Täytä kakku kermavaahdolla ja vadelmatäytteellä 3 kerrosta.
  3. Levitä pinnalle vadelmatäyte.
  4. Laita kakkujen pinnalle vadelmat ja sivele pinnalle kirkaskuumahyytelöä.
  5. Koristele kakut kermavaahdolla.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 14773 kcal
Proteiini 226,9 g
Hiilihydraatti 1239,2 g
Rasva 969,1 g
Tyydyttynyt rasva 519,6 g
Ravintokuitu 97 g
Suola 11,3 g
Kalsium 2750,4 mg
D-vitamiini 13,9 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 171 kcal
Proteiini 2,6 g
Hiilihydraatti 14,3 g
Rasva 11,2 g
Tyydyttynyt rasva 6 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search