 
	Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,050 kg Valio voita
- 0,050 kg vehnäjauhoja
- 1,500 kg vähäsuolaista kasvislientä
- 
												0,500 kg
																													Valio Ruoka 15 % laktoositonValio Ruoka 15 % laktoositon on Suomessa valmistettu kasvirasvasekoite, joka sopii kaikkeen lämpimään ruoanvalmistukseen kuten…
   
- 1,250 kg
- 0,020 kg valkosipulikuutioita, pakaste
- 0,001 kg oreganoa
- 0,001 kg valkopippuria
- 0,012 kg hienonnettua persiljaa
- 0,018 kg suolaa
		Jaa resepti
	
	Ohje
- Sulata voi ja sekoita jauhot joukkoon. Lisää kasvisliemi ja loput ainekset. Keitä kypsäksi (n.10 min).
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
		Jaa resepti
	
					Kokeile annoslaskuriamme
			Valitse annosmäärä
			
				
				
			
			kpl
		
		
			Valitse annoskoko
			
				
				
			
			g
		
	Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
					Energia
					155 kcal
				
							
					Proteiini
					2,2 g
				
							
					Hiilihydraatti
					12,5 g
				
							
					Rasva
					10 g
				
							
					Tyydyttynyt rasva
					2,6 g
				
							
					Ravintokuitu
					3,3 g
				
							
					Suola
					1,6 g
				
							
					Kalsium
					22,7 mg
				
							
					D-vitamiini
					0 µg
				
					Reseptin ravintosisältö / 100 g
						Energia
						58 kcal
					
																				
						Proteiini
						0,8 g
					
																				
						Hiilihydraatti
						4,7 g
					
																				
						Rasva
						3,7 g
					
																				
						Tyydyttynyt rasva
						1 g
					
																				
						Ravintokuitu
						1,2 g
					
																				
						Suola
						0,6 g
					
																															
			Tiedot ovat suuntaa antavia.			
								
					
			
		
	
												Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa					
				 
												 
										 
										 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																