Siirry sisältöön
Kevät wiener
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Kevät wiener

Kevät wiener

Ainekset

Wienertaikina

Täyte

Koristeluun

  • 1,000 kg tuoreita marjoja

Ohje

  1. Liuota kylmään veteen perustaikinan muut aineet, paitsi jauhot ja voi. Sekoita joukkoon kylmät jauhot ja pehmeä voi. Älä vaivaa.
  2. Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 2x3.
  3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia
  4. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  5. Kauli taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi levyksi. Leikkaa 9x9 cm:n paloiksi.
  6. Leikkaa palat puolikaaren mallisella muotilla ja taittele. Asettele pellille.
  7. Nostata wienerit. Pursota pinnalle rahka-jogurttitäyte.
  8. Paista wienerit 220 °C:ssa uunissa noin 12 min.
  9. Pursota paiston jälkeen lemon curd täyte ja koristele marjoilla.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 361 kcal
Proteiini 5,7 g
Hiilihydraatti 42,7 g
Rasva 18,2 g
Tyydyttynyt rasva 10,2 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,4 g
Kalsium 29 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 276 kcal
Proteiini 4,3 g
Hiilihydraatti 32,6 g
Rasva 13,9 g
Tyydyttynyt rasva 7,8 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search