Ainekset
Juustovoitaikina
-
2,500 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,500 kg vehnäjauhoja
- 0,040 kg leivinjauhetta
- 1,000 kg vettä
Täyte
- 1,000 kg kinkkusuikaleita
- 0,200 kg pakastesipulikuutioita
-
0,600 kg
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 1,200 kg keitettyä riisiä
- 0,500 kg kananmunia raakana
- 0,006 kg mustapippurirouhetta
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita voi, leivinjauhe ja vehnäjauhot murumaiseksi seokseksi. Lisää lopuksi kylmä vesi ja sekoita taikinaksi. Kauli taikina 3 x 4. Anna taikinan levätä kylmiössä kaksi tuntia
- Valmista täyte sekoittamalla täytteen aineet yhteen.
- Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 8 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Pursota täyte nauhojen keskelle. Voitele reuna kananmunalla ja taita taikina täytteen päälle. Leikkaa pieniksi, pituudeltaan 3 cm:n pasteijoiksi.
- Voit valmistaa myös suurempia pasteijoita leikkaamalla nauhat pidemmiksi
- Voitele pasteijat ja paista 220 asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
33794 kcal
Proteiini
796,1 g
Hiilihydraatti
2261,4 g
Rasva
2390,3 g
Tyydyttynyt rasva
1338,3 g
Ravintokuitu
109,8 g
Suola
44,9 g
Kalsium
8658,2 mg
D-vitamiini
31,5 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
354 kcal
Proteiini
8,3 g
Hiilihydraatti
23,7 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa