Ainekset
Taikina
-
0,350 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,350 kg vehnäjauhoja
- 0,350 kg
Täyte
- 0,900 kg saunapalvikinkkua
- 0,150 kg pakastesipulikuutioita
- 0,200 kg ananaspaloja
- 0,300 kg
- 0,003 kg mustapippurirouhetta
- 0,015 kg suolaa
- 0,750 kg
- 0,750 kg kananmunaa
Jaa resepti
Ohje
- Valmista taikina: sekoita voi ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon rahka. Anna taikinan levätä kylmiössä kaksi tuntia.
- Kauli pohjataikina 3 mm:n vahvuiseksi ja vuoraa sillä Ø 30 cm:n piirakkavuoat. Annostele täytteen aineet vuokiin taikinan päälle
- Sekoita ruokakerma ja munat. Kaada munakerma täytteen päälle
- Paista piirakat 190 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
2814 kcal
Proteiini
134,9 g
Hiilihydraatti
115,2 g
Rasva
200,9 g
Tyydyttynyt rasva
101,3 g
Ravintokuitu
7,1 g
Suola
13,6 g
Kalsium
1209,8 mg
D-vitamiini
6,6 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
205 kcal
Proteiini
9,8 g
Hiilihydraatti
8,4 g
Rasva
14,6 g
Tyydyttynyt rasva
7,4 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa