Ainekset
Pohja
- 0,420 kg sekaleipää
Kostutukseen
- 0,900 kg lihalientä
Täyte
-
0,750 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 0,600 kg savukinkkua rouhittuna
- 0,100 kg kurkkusalaattia
- 0,001 kg mustapippuria
Pinnalle
-
0,250 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 0,250 kg
Koristeluun
- 0,300 kg kinkkuleikkelettä
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa leivästä 3 kpl 18 cm x 35 cm kokoista 1 cm:n vahvuista leipäpohjaa.
- Kostuta pohjat lihaliemellä.
- Valmista täyte. Sekoita tuorejuuston joukkoon kinkkurouhe, kurkkusalaatti ja mustapippuri. Täytä voileipäkakku (kaksi täyteväliä) täytteellä. Anna pohjien vetäytyä kylmiössä seuraavaan päivään.
- Leikkaa pohjat 6 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Sekoita tuorejuusto ja kerma keskenään ja vaahdota ilmavaksi kuorrutteeksi.. Kuorruta voileipäkakut ja koristele.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
2030 kcal
Proteiini
85,9 g
Hiilihydraatti
102,2 g
Rasva
134,1 g
Tyydyttynyt rasva
71,3 g
Ravintokuitu
10,4 g
Suola
14,5 g
Kalsium
118,4 mg
D-vitamiini
1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
171 kcal
Proteiini
7,2 g
Hiilihydraatti
8,6 g
Rasva
11,3 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa