Ainekset
Pohjat
-
0,600 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,900 kg sokeria
- 0,040 kg vanilliinisokeria
- 0,200 kg kananmunia
- 0,350 kg
- 1,000 kg vehnäjauhoja
- 0,020 kg leivinjauhetta
Kinuskikreemi
-
0,750 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,190 kg sokeria
- 0,300 kg vettä
- 0,930 kg Valio Leipomo kinuskitäytettä laktoositon
Täyte
- 0,620 kg Valio karpalotäytettä
Pinnalle
- 0,620 kg Valio Leipomo kinuskitäytettä laktoositon
- 0,124 kg suklaata
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota voi, sokeri ja vanilliinisokeri. Sekoita joukkoon kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon jogurtti. Sekoita lopuksi joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
- Pursota massasta 25 g:n paloja pellille. Paista palat 180 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
- Valmista voikreemi. Keitä sokeri ja vesi. Jäähdytä seos. Vaahdota voi ja sekoita sen joukkoon sokerivesi nauhana. Vaahdota kreemi ilmavaksi.
- Sekoita voikreemin joukkoon kinuskitäyte (älä kuumenna).
- Pursota kinuskikreemistä rengas whoopiepohjan päälle. Pursota karpalotäytettä kreemirenkaan keskelle. Laita toinen whoopiepohja päälle.
- Kumenna kinuskitäyte 70 asteiseksi ja kasta whoopien pinnat kinuskitäytteeseen. Koristele suklaalla.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
330 kcal
Proteiini
2,8 g
Hiilihydraatti
36,5 g
Rasva
19,1 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,3 g
Kalsium
53,7 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
308 kcal
Proteiini
2,6 g
Hiilihydraatti
34,1 g
Rasva
17,9 g
Tyydyttynyt rasva
10,3 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa