
Ainekset
Taikina
- 1,000 kg vettä
- 0,060 kg
- 0,025 kg suolaa
- 0,020 kg sokeria
- 0,080 kg hiivaa
-
0,055 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1,700 kg vehnäjauhoja
Täyte
-
1,176 kg
Valio Kippari® juustoviipaleitaValio Kippari® sulatejuustoviipaleita on savustettu aidolla leppäsavulla jo vuodesta 1970. Savun syleilyssä Valio Kippari® saa…
Jaa resepti
Ohje
- Valmista taikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
- Leivo taikinasta 60 g:n painoisia pyöreitä pullia. Anna palojen levätä 10 minuuttia. Kauli palat 2 mm:n vahvuisiksi soikeiksi paloiksi.
- Laita Kippariviipaleet 2 kpl/pala palalle ja taita pusun muotoisiksi.
- Nostata pusut ja paista 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Paiston alussa höyrytys
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
220 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatti
26,8 g
Rasva
7,7 g
Tyydyttynyt rasva
4,2 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
1,2 g
Kalsium
188,5 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
262 kcal
Proteiini
11,9 g
Hiilihydraatti
31,9 g
Rasva
9,2 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa