Ainekset
Taikina
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,025 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,200 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
- 0,015 kg kardemummaa
-
0,500 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,700 kg vehnäjauhoja
Täyte
-
1,860 kg
Valio mango-appelsiini-limetäytettäIhanan pirteä keltainen täyte, joka sopii erinomaisesti paistettaviin leivonnaisiin kuten wienereihin ja pulliin tai sellaisenaan…
Pinnalle
-
0,270 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Koristeluun
- 0,370 kg sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
- Kauli pullataikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 30 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
- Levitä mango-appelsiini-limetäytettä nauhoille jättäen 1/3 nauhan yläreunasta ilman täytettä. Taita nauhat kolmeen osaa siten, että täyte jää nauhojen sisään.
- Leikkaa nauhoista 35 g:n paloja. Aseta kaksi palaa päällekkäin ristiin.
- Nostata pullat. Voitele pullat kananmunalla ja paista 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
- Voitele pullat sulatetulla voilla ja kasta sokeriin.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
220 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
35,1 g
Rasva
6,7 g
Tyydyttynyt rasva
3,6 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,4 g
Kalsium
18,7 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
297 kcal
Proteiini
5,4 g
Hiilihydraatti
47,5 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4,9 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa