Siirry sisältöön
Krämbulle eli ruotsalainen kermapulla
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Krämbulle eli ruotsalainen kermapulla

Vaniljaista kermavaahtoa sokerikuorrutteisen voipullan sisällä. Takuuvarma tuote vitriinin lisämyynnin kasvattamiseen.

Krämbulle eli ruotsalainen kermapulla

Ainekset


Ohje

  1. Tee pullaan päällispuolelta sormella kuoppa ja yritä hiukan kaapia sisusta niin, että sisään mahtuu mahdollisimman paljon täytettä. Valele pullat voisulalla ja kuorruta kiresokerilla. Vaahdota kerma ja vaniljakreemi vaahdoksi ja laita pursotinpussiin. Huom! Älä vatkaa vaahdosta liian tiukkaa. Pursota vaahto päällispuolen kuopasta sisään.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 444 kcal
Proteiini 6,4 g
Hiilihydraatti 53,8 g
Rasva 22,1 g
Tyydyttynyt rasva 10,3 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,3 g
Kalsium 45,7 mg
D-vitamiini 0,4 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 342 kcal
Proteiini 4,9 g
Hiilihydraatti 41,4 g
Rasva 17 g
Tyydyttynyt rasva 8 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search