Ainekset
Pohja
- 1,720 kg
Kostutukseen
- 0,400 kg vettä
- 0,050 kg sokeria
Täytteet
- 1,500 kg Valio Leipomo lakkahilloa
- 1,200 kg
Koristeluun
- 0,720 kg
- 0,840 kg Valio Leipomo lakkahilloa
- 0,280 kg paahdettuja mantelilastuja
- 0,360 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
Jaa resepti
Ohje
- Kostuta vetopohjat sokerivedellä. Täytä kakku kermavaahdolla ja lakkatäytteellä 3 kerrosta.
- Leikkaa kakku 12:sta osaan. Reunusta kakut kermavaahdolla ja muruta mantelilastuilla. Levitä kakkujen pinnalle lakkatäytettä ja sivele pinnalle kirkaskuumahyytelöä. Koristele kakut kermavaahdolla.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
1213 kcal
Proteiini
20,9 g
Hiilihydraatti
99,1 g
Rasva
81 g
Tyydyttynyt rasva
38 g
Ravintokuitu
6,2 g
Suola
0,8 g
Kalsium
164,6 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
206 kcal
Proteiini
3,5 g
Hiilihydraatti
16,8 g
Rasva
13,8 g
Tyydyttynyt rasva
6,5 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa