Ainekset
- 1,000 kg vettä
-
0,075 kg
Valio Eila® Laktoositon maitojauhettaValio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
- 0,030 kg suolaa
- 0,050 kg sokeria
- 0,100 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
-
0,100 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1,900 kg vehnäjauhoja
-
1,200 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4.
- Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
- Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi ja leikkaa kolmioleikkurilla kolmioiksi. Kierra kolmiot croissanteiksi
- Nostata croissantit. Paista 210 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Paiston alussa höyrytys
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
241 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
20,8 g
Rasva
15,6 g
Tyydyttynyt rasva
8,8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
26,2 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
377 kcal
Proteiini
6,5 g
Hiilihydraatti
32,5 g
Rasva
24,4 g
Tyydyttynyt rasva
13,7 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa