Ainekset
- 1,400 kg vettä
- 0,030 kg suolaa
- 2,000 kg vehnäjauhoja
-
2,000 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kylmään veteen suola ja jauhot. Älä vaivaa
- Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x4. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 30 minuuttia
- Kauli taikina 2x4. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä vähintään kaksi tuntia, mieluiten seuraavaan päivään
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
22160 kcal
Proteiini
244,4 g
Hiilihydraatti
1496 g
Rasva
1691,4 g
Tyydyttynyt rasva
963,8 g
Ravintokuitu
70 g
Suola
29,9 g
Kalsium
947 mg
D-vitamiini
14,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
408 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
27,6 g
Rasva
31,2 g
Tyydyttynyt rasva
17,8 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa