Siirry sisältöön
Laktoositon viikunakakku

Laktoositon viikunakakku

Laktoositon viikunakakku

Ainekset

  • 1,000 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,500 kg sokeria
  • 0,500 kg fariinisokeria
  • 0,010 kg vanilliinisokeria
  • 0,800 kg kananmunia
  • 0,200 kg
  • 0,030 kg leivinjauhetta
  • 0,500 kg viikunoita
  • 1,200 kg vehnäjauhoja

Ohje

  1. Vaahdota voi, sokeri, fariinisokeri ja vanilliinisokeri. Lisää joukkoon kananmunat koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon kerma. Sekoita jauhojen joukkoon leivinjauhe ja pieniksi kuutioiksi pilkotut viikunat. Sekoita jauhoseos voiseokseen.
  2. Annostele massa voideltuihin kakkuvuokiin
  3. Paista kakut 175 asteisessa uunissa noin 50 minuuttia

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 3073 kcal
Proteiini 42,7 g
Hiilihydraatti 356,1 g
Rasva 160,6 g
Tyydyttynyt rasva 89 g
Ravintokuitu 13,7 g
Suola 3,2 g
Kalsium 738,9 mg
D-vitamiini 3,8 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 389 kcal
Proteiini 5,4 g
Hiilihydraatti 45,1 g
Rasva 20,3 g
Tyydyttynyt rasva 11,3 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search