Ainekset
Taikina
- 1,000 kg vettä
-
0,075 kg
Valio Eila® Laktoositon maitojauhettaValio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
- 0,025 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,200 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
- 0,015 kg kardemummaa
-
0,500 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,700 kg vehnäjauhoja
Täyte
-
0,510 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,510 kg sokeria
-
0,125 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
- 0,385 kg vettä
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita pullataikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
- Leivo taikinasta 50 g:n painoisia pikkupullia. Nostata pullat
- Valmista täyte. Tee vanijakreemi Valio laktoosittomasta vaniljakreemijauheesta. Sekoita pehmeä voi ja sokeri. Sekoita lopuksi joukkoon valmis vaniljakreemi
- Voitele nousseet pullat kananmunalla ja pursota täyte pullien päälle painaen pussilla osittain pullan sisään. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
216 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
30,1 g
Rasva
8,6 g
Tyydyttynyt rasva
4,8 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
17,4 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
333 kcal
Proteiini
6,1 g
Hiilihydraatti
46,3 g
Rasva
13,3 g
Tyydyttynyt rasva
7,5 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa