Siirry sisältöön
Lohijuustopiirakka

Lohijuustopiirakka

Lohijuustopiirakka

Ainekset

Taikina

Täyte

Munakerma

  • 1,600 kg
    Valio ruokakermaa
    Laktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
    Valio ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon
  • 1,600 kg kananmunaa

Ohje

  1. Valmista taikina. Sekoita vehnäjauhot, ruisjauhot, leivinjauhe ja voi murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon rahka ja munat. Kauli taikina 3x3 ilman lepoaikoja. Anna taikinan levätä kylmiössä vähintään kaksi tuntia.
  2. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi ja vuoraa sillä Ø 23 cm:n Al-foliovuokat. Anna pohjien levätä vähintään tunti.
  3. Sulata kirjolohifileet. Levitä viipaleet pohjille. Ripottele pinnalle mustapippurirouhetta ja hienonnettua tilliä. Ripottele pinnalle pizzajuustoraastetta.
  4. Valmista munakerma. Sekoita kananmunien joukkoon ruokakerma.
  5. Kaada munakerma vuokiin täytteen päälle.
  6. Paista piiraat 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 1844 kcal
Proteiini 87 g
Hiilihydraatti 64,5 g
Rasva 137,5 g
Tyydyttynyt rasva 68 g
Ravintokuitu 8,1 g
Suola 6,6 g
Kalsium 1061,1 mg
D-vitamiini 3,4 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 235 kcal
Proteiini 11,1 g
Hiilihydraatti 8,2 g
Rasva 17,6 g
Tyydyttynyt rasva 8,7 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search