Ainekset
Pohja
- 0,340 kg Valio GN -pizzapohjaa
Tuorejuustotäyte
-
0,075 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 0,075 kg
- 0,002 kg suolaa
- 0,001 kg mustapippuria
Väliin
-
0,100 kg
Valio kylmäsavu kirjolohifileetäSuomalaisesta, kasvatetusta kirjolohesta kylmäsavustettu ja viipaloitu kalafilee, joka soveltuu niin alkupalaksi kuin pääruoan kruunuksi. Ohuet…
- 0,060 kg jäävuorisalaattia
- 0,060 kg tomaattia
- 0,050 kg kurkkua
Jaa resepti
Ohje
- Valmista tuorejuustoseos sekoittamalla aineet yhteen
- Sulata pizzapohja. Levitä kerros tuorejuustoseosta noin pohjan puoleen väliin. Laita rouheeksi silputtu lohi seoksen päälle. Levitä lopulle pohjalle salaatti, tomaattilohkot ja kurkkuviipaleet. Rullaa pohja.
- Leikkaa haluamasi kokoisiksi paloiksi
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
1319 kcal
Proteiini
56,5 g
Hiilihydraatti
161,8 g
Rasva
45,2 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
8,4 g
Kalsium
136 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
173 kcal
Proteiini
7,4 g
Hiilihydraatti
21,2 g
Rasva
5,9 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa