Siirry sisältöön
Manteli-marenkipohja

Manteli-marenkipohja

Manteli-marenkipohja

Ainekset

  • 0,600 kg valkuaista
  • 0,750 kg tomusokeria
  • 0,750 kg mantelijauhetta
  • 0,100 kg vehnäjauhoja

Ohje

  1. Vispaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon varovasti mantelijauho ja vehnäjauhot.
  2. Pursota massasta haluamasi kokoisia/mallisia pohjia leivinpaperin päälle. Paista pohjat 150 asteisessa uunissa noin puoli tuntia, kunnes ne ovat kuivia ja rapeita.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 8199 kcal
Proteiini 256,7 g
Hiilihydraatti 875,2 g
Rasva 386,1 g
Tyydyttynyt rasva 30,8 g
Ravintokuitu 97,2 g
Suola 2,2 g
Kalsium 2121,9 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 373 kcal
Proteiini 11,7 g
Hiilihydraatti 39,8 g
Rasva 17,6 g
Tyydyttynyt rasva 1,4 g
Ravintokuitu 4,4 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search