Ainekset
- 0,400 kg valkuaisia
- 0,750 kg sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita valkuaiset ja sokeri keskenään. Lämmitä seos vesihauteessa 40-asteiseksi.
- Vispaa seos kovaksi vaahdoksi.
- Pursota massasta joko pieniä marenkeja tai haluamasi kokoisia/mallisia pohjia leivinpaperin päälle.
- Kuivata marengit 100-asteisessa uunissa.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
3227 kcal
Proteiini
43,1 g
Hiilihydraatti
750,8 g
Rasva
0,1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,5 g
Kalsium
23 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
281 kcal
Proteiini
3,8 g
Hiilihydraatti
65,3 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa