Siirry sisältöön
Marjakimara

Marjakimara

Marjakimara

Ainekset

Kermatäyte

Reunaan

  • 0,300 kg marsipaania

Pinnalle


Ohje

  1. Leikkaa vetopohjasta Ø 20 cm:n pohjia (9 kpl).
  2. Valmista kermatäyte sekoittamalla kermavaahto ja valmis vaniljakreemi yhteen.
  3. Pursota kermatäytettä kolmelle pohjalle kierukaksi. Pursota mansikkapalahilloa kierukoiden väliin.
  4. Aseta pohjat päälle ja täytä kuten ensimmäinen kerros. Aseta pohjat päälle. Lado mansikat kakun pinnalle. Jätä reunaan 2 cm:n tyhjä tila.
  5. Hyytelöi mansikat. Kauli vihreä marsipaani 2 mm:n vahvuiseksi ja reunusta kakku. Pursota rengas kermavaahtoa kakun pinnalle.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 2650 kcal
Proteiini 36,6 g
Hiilihydraatti 323,3 g
Rasva 127,4 g
Tyydyttynyt rasva 57,1 g
Ravintokuitu 16,3 g
Suola 3 g
Kalsium 347,5 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 203 kcal
Proteiini 2,8 g
Hiilihydraatti 24,8 g
Rasva 9,8 g
Tyydyttynyt rasva 4,4 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search