
Ainekset
Pohja
- 0,500 kg murotaikinakuppeja
Kermatäyte
- 0,400 kg
-
0,100 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljakreemijauheella.…
- 0,300 kg vettä
-
0,160 kg
Valio Leipomo mansikkapalahilloaLeipomohillo, joka sisältää mansikanpaloja. Toimii hyvin laskiaispullissa ja jälkitäyttönä wienereissä ja croissanteissa.
Koristeluun
- 0,200 kg marjoja
Pinnalle
- 0,140 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
Jaa resepti
Ohje
- Valmista kermatäyte sekoittamalla kermavaahto sekä vedestä ja vaniljakreemijauheesta tehty valmis vaniljakreemi tasaiseksi täytteeksi. Pursota murotaikinakuppeihin mansikkapalahilloa ja sen päälle kermatäytettä keoksi harkkotyllalla.
- Aseta marjat kermatäytteen päälle.
- Anna leivosten kohmettua pakkasvarastossa.
- Kasta leivokset kuumahyytelöön.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
173 kcal
Proteiini
1,5 g
Hiilihydraatti
16,7 g
Rasva
10,8 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,2 g
Kalsium
24,5 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
193 kcal
Proteiini
1,6 g
Hiilihydraatti
18,5 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6,7 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa