Ainekset
Taikina
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,025 kg suolaa
- 0,350 kg sokeria
- 0,200 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
-
0,430 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,500 kg vehnäjauhoja
Täyte
- 1,000 kg Valio kanelicurd täytettä
Pinnalle
-
0,300 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,300 kg sokeria
-
0,075 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
- 0,225 kg vettä
- 0,100 kg mantelirouhetta
-
0,080 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
Jaa resepti
Ohje
- Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
- Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikka matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Levitä kanelicurd täyte nauhojen pinnalle.
- Nostata ja voitele pitkot.
- Valmista pintaremonssi: Sekoita pehmeän voin joukkoon sokeri sekä vaniljakreemijauheesta ja vedestä valmistettu vaniljakreemi ja mantelirouhe. Sekoita lopuksi joukkoon vaniljakreemijauhe. Pursota remonssi nauhaksi pitkojen pinnalle.
- Paista pitkot 190 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
1589 kcal
Proteiini
33,5 g
Hiilihydraatti
225,1 g
Rasva
58,8 g
Tyydyttynyt rasva
30,8 g
Ravintokuitu
9,6 g
Suola
3,3 g
Kalsium
179,3 mg
D-vitamiini
0,7 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
277 kcal
Proteiini
5,9 g
Hiilihydraatti
39,3 g
Rasva
10,3 g
Tyydyttynyt rasva
5,4 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa