Siirry sisältöön
Mörköbriossi
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Mörköbriossi

Mörköbriossi

Ainekset

Croissanttaikina

Täyte

  • 2,000 kg paholaisen hilloa

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4
  2. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3.
  3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  4. Kauli taikina 10 mm:n vahvuiseksi matoksi ja leikkaa 1 x 30cm nauhoiksi.
  5. Muotoile kuvan mukaisesti.
  6. Aseta kapseliin saumapuoli alaspäin.
  7. Nostata briossit.
  8. Paista 210 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Paiston alussa höyrytys.
  9. Täytä lämpöiset briossit paholaisen hillolla pohjapuolelta.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 380 kcal
Proteiini 3,9 g
Hiilihydraatti 27 g
Rasva 16,1 g
Tyydyttynyt rasva 9,1 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,5 g
Kalsium 24,2 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 442 kcal
Proteiini 4,6 g
Hiilihydraatti 31,4 g
Rasva 18,8 g
Tyydyttynyt rasva 10,6 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search