Siirry sisältöön
Mustikka croissant vuoassa
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Mustikka croissant vuoassa

Valmiista croissant aihioista saat helpolla pienempääkin ja todella näyttävää tarjottavaa. Leikkaa vain kohmeinen aihio puoliksi ja laita vuokaan pystyyn ja paistumaan. Paiston jälkeen, kun täytät pohjankautta mustikkatäytteellä, saat yllätyksiä täynnä olevan croissantin.

Mustikka croissant vuoassa

Ainekset

  • 0,700 kg pakaste croissantteja

Täytteet

  • 0,300 kg
    Valio mustikkatäytettä
    Valio mustikkatäyte on käyttövalmis, paistonkestävä ja makean marjaisa täyte leipomokäyttöön. Tumma, mustikkainen täyte sisältää 40…
    Valio mustikkatäyte 2,5 kg

Pinnalle

  • 0,015 kg tomusokeria

Ohje

  1. Sulata croissant aihioita n. 15min,
  2. Leikkaa aihiot puoliksi ja laita vuokiin.
  3. Paista croissantteja 220°C:ssa uunissa n.17 min.
  4. Tee pohjapuolelle reikä ja pursota mustikkatäytettä sisään.
  5. Jäähdytä ja siivilöi pinnalle tomusokeria.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 318 kcal
Proteiini 6,6 g
Hiilihydraatti 41,4 g
Rasva 14,1 g
Tyydyttynyt rasva 7 g
Ravintokuitu 2,1 g
Suola 0,5 g
Kalsium 0 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 315 kcal
Proteiini 6,5 g
Hiilihydraatti 41 g
Rasva 14 g
Tyydyttynyt rasva 6,9 g
Ravintokuitu 2,1 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search