Siirry sisältöön
Mustikkakerma

Mustikkakerma

Mustikkakerma

Ainekset


Ohje

  1. Sekoita kerman joukkoon soseutetut mustikat ja sokeri. Vaahdota
  2. Mustikkakermavaahtoa voi käyttää laskiaspullien ja konditoriatuotteiden täytteenä.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 2669 kcal
Proteiini 13,6 g
Hiilihydraatti 136,7 g
Rasva 230,2 g
Tyydyttynyt rasva 132,2 g
Ravintokuitu 6,6 g
Suola 0,5 g
Kalsium 372,4 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 297 kcal
Proteiini 1,5 g
Hiilihydraatti 15,2 g
Rasva 25,6 g
Tyydyttynyt rasva 14,7 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search