Ainekset
- 0,600 kg
- 0,200 kg
- 0,100 kg sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kerman joukkoon soseutetut mustikat ja sokeri. Vaahdota
- Mustikkakermavaahtoa voi käyttää laskiaspullien ja konditoriatuotteiden täytteenä.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
2669 kcal
Proteiini
13,6 g
Hiilihydraatti
136,7 g
Rasva
230,2 g
Tyydyttynyt rasva
132,2 g
Ravintokuitu
6,6 g
Suola
0,5 g
Kalsium
372,4 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
297 kcal
Proteiini
1,5 g
Hiilihydraatti
15,2 g
Rasva
25,6 g
Tyydyttynyt rasva
14,7 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa