Ainekset
Taikina
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,025 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,200 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
- 0,015 kg kardemummaa
-
0,400 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,600 kg vehnäjauhoja
Täyte
-
0,984 kg
Valio mustikkatäytettäValio mustikkatäyte on käyttövalmis, paistonkestävä ja makean marjaisa täyte leipomokäyttöön. Tumma, mustikkainen täyte sisältää 40…
Pinnalle
-
0,100 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,246 kg sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
- Kauli levännyt taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Ota matosta Ø 10 cm:n paloja. Pursota mustikkatäytettä palojen keskelle. Voitele reuna ja taita palat puolikuuksi
- Nostata pullat ja voitele kananmunalla. Paista pullat 200 asteisessa uunissa noin 8 min
- Voitele kypsien pullien pinta voisulalla ja "kasta" sokeriin
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
220 kcal
Proteiini
4,8 g
Hiilihydraatti
36,4 g
Rasva
5,6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,4 g
Kalsium
23 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
289 kcal
Proteiini
6,3 g
Hiilihydraatti
47,9 g
Rasva
7,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa