Siirry sisältöön
Napostelupalat

Napostelupalat

Napostelupalat

Ainekset

Juustovoitaikina

  • 2,500 kg
    Valio Eila® kaulintavoita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® kaulintavoi 4x5 kg suolaamaton laktoositon
  • 2,500 kg vehnäjauhoja
  • 0,040 kg leivinjauhetta
  • 1,000 kg vettä

Voiteluun

  • 0,100 kg kananmunaa

Juusto

Unikonsiemen

  • 0,265 kg unikonsiemeniä

Sesaminsiemen

  • 0,500 kg seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Sekoita voi, jauhot ja leivinjauhe murumaiseksi seokseksi. Lisää kylmä vesi ja sekoita taikianaksi.
  2. Kauli taikina 3x3. Anna levätä vähintään kaksi tuntia.
  3. Kauli levännyt taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Voitele matto kananmunalla. Ripottele pinnalle haluamaasi täytettä.
  4. Leikkaa matto haluamasi kokoisiksi ja muotoisiksi paloiksi. Anna palojen levätä yhden tunnin ennen paistoa.
  5. Paista palat 220 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia palojen koosta riippuen.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 36250 kcal
Proteiini 744,1 g
Hiilihydraatti 1917,5 g
Rasva 2823 g
Tyydyttynyt rasva 1442,1 g
Ravintokuitu 212,3 g
Suola 52,5 g
Kalsium 20279,7 mg
D-vitamiini 19,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 456 kcal
Proteiini 9,4 g
Hiilihydraatti 24,1 g
Rasva 35,5 g
Tyydyttynyt rasva 18,1 g
Ravintokuitu 2,7 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search