Ainekset
Juustovoitaikina
-
2,500 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,500 kg vehnäjauhoja
- 0,040 kg leivinjauhetta
- 1,000 kg vettä
Voiteluun
- 0,100 kg kananmunaa
Juusto
- 1,000 kg
- 0,045 kg yrttisuolaa
Unikonsiemen
- 0,265 kg unikonsiemeniä
Sesaminsiemen
- 0,500 kg seesaminsiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita voi, jauhot ja leivinjauhe murumaiseksi seokseksi. Lisää kylmä vesi ja sekoita taikianaksi.
- Kauli taikina 3x3. Anna levätä vähintään kaksi tuntia.
- Kauli levännyt taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Voitele matto kananmunalla. Ripottele pinnalle haluamaasi täytettä.
- Leikkaa matto haluamasi kokoisiksi ja muotoisiksi paloiksi. Anna palojen levätä yhden tunnin ennen paistoa.
- Paista palat 220 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia palojen koosta riippuen.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
36250 kcal
Proteiini
744,1 g
Hiilihydraatti
1917,5 g
Rasva
2823 g
Tyydyttynyt rasva
1442,1 g
Ravintokuitu
212,3 g
Suola
52,5 g
Kalsium
20279,7 mg
D-vitamiini
19,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
456 kcal
Proteiini
9,4 g
Hiilihydraatti
24,1 g
Rasva
35,5 g
Tyydyttynyt rasva
18,1 g
Ravintokuitu
2,7 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa