Siirry sisältöön
Oliivi-juustofoccaccio

Oliivi-juustofoccaccio

Oliivi-juustofoccaccio

Ainekset

Taikina

  • 1,000 kg vettä
  • 0,030 kg suolaa
  • 0,080 kg hiivaa
  • 0,300 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1,900 kg vehnäjauhoja

Pinnalle

Yrttiöljy

  • 0,200 kg oliiviöljyä
  • 0,008 kg yrttimaustetta

Ohje

  1. Valmista taikina vaivaamalla taikinan aineet erittäin hyvin. Anna taikinan levätä 30 minuuttia
  2. Leivo taikinasta 100 g:n painoisia pyöreitä paloja. Anna palojen levätä 20 minuuttia
  3. Kauli palat 3 mm:n vahvuisiksi pyöreiksi paloiksi. Nostata palat
  4. Laita pinnalle salaattijuustokuutiot ja oliivit, painaen hieman taikina sisään. Levitä pinnalle yrttiöljyä
  5. Paista 220 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 389 kcal
Proteiini 10 g
Hiilihydraatti 43 g
Rasva 19,1 g
Tyydyttynyt rasva 7,4 g
Ravintokuitu 2,5 g
Suola 2 g
Kalsium 71,8 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 293 kcal
Proteiini 7,5 g
Hiilihydraatti 32,3 g
Rasva 14,3 g
Tyydyttynyt rasva 5,6 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search