Siirry sisältöön
Paistettava rahka-juustokakku

Paistettava rahka-juustokakku

Paistettava rahka-juustokakku

Ainekset

Pohja

  • 0,275 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 0,150 kg sokeria
  • 0,080 kg kananmunia
  • 0,002 kg leivinjauhetta
  • 0,400 kg vehnäjauhoja

Täyte


Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi joukkoon leivinjauhe ja vehnäjauhot. Anna massan levätä seuraavaan päivään.
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi. Vuoraa taikinalla Ø 18cm:n kakkurenkaat tiiviisti
  3. Valmista juustotäyte: Sekoita tuorejuuston joukkoon täytteen muut aineet tasaiseksi massaksi. Kaada täyte kakkurenkaisiin
  4. Paista kakut 170 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 2823 kcal
Proteiini 72,1 g
Hiilihydraatti 302,9 g
Rasva 141,4 g
Tyydyttynyt rasva 77,1 g
Ravintokuitu 5,2 g
Suola 4,2 g
Kalsium 205,5 mg
D-vitamiini 4,4 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 274 kcal
Proteiini 7 g
Hiilihydraatti 29,4 g
Rasva 13,7 g
Tyydyttynyt rasva 7,5 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search