Siirry sisältöön
Paprikajuustosolttis

Paprikajuustosolttis

Paprikajuustosolttis

Ainekset

Taikina

Täyte

Pinnalle


Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4. Anna taikinan levätä kylmiössä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä 1 tunti.
  2. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Ripottele Koskenlaskija® murua taikinanauhan pinnalle tasainen kerros. Sirottele juuston pinnalle paprikajauhetta. Rullaa nauhat. Leikkaa nauhasta 70 g:n paloja. Laita palat pellille häntä alle.
  3. Nostata solttikset max 33 asteisessa nostatuskaapissa.
  4. Voitele nousseet solttikset kananmunalla ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
  5. Paista solttikset 220 asteisessa uunissa noin 13 minuuttia.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 223 kcal
Proteiini 7,7 g
Hiilihydraatti 20,8 g
Rasva 12 g
Tyydyttynyt rasva 6,8 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,9 g
Kalsium 135,5 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 310 kcal
Proteiini 10,6 g
Hiilihydraatti 28,9 g
Rasva 16,7 g
Tyydyttynyt rasva 9,5 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search