
Ainekset
Taikina
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,030 kg suolaa
- 0,050 kg sokeria
- 0,100 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
-
0,030 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1,900 kg vehnäjauhoja
-
0,600 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
-
1,095 kg
Valio Koskenlaskija® voimakas murennettua laktoosiValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 0,020 kg paprikajauhetta
Pinnalle
- 0,183 kg
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4. Anna taikinan levätä kylmiössä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä 1 tunti.
- Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Ripottele Koskenlaskija® murua taikinanauhan pinnalle tasainen kerros. Sirottele juuston pinnalle paprikajauhetta. Rullaa nauhat. Leikkaa nauhasta 70 g:n paloja. Laita palat pellille häntä alle.
- Nostata solttikset max 33 asteisessa nostatuskaapissa.
- Voitele nousseet solttikset kananmunalla ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
- Paista solttikset 220 asteisessa uunissa noin 13 minuuttia.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
223 kcal
Proteiini
7,7 g
Hiilihydraatti
20,8 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6,8 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,9 g
Kalsium
135,5 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
310 kcal
Proteiini
10,6 g
Hiilihydraatti
28,9 g
Rasva
16,7 g
Tyydyttynyt rasva
9,5 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa